dilluns, 4 d’octubre del 2010

Imperdonable

Senzillament és imperdonable. No pot ser que es remati 26 cops a porteria, es tingui el 80% de possessió, es domini de cap a peus i a sobre no poguem guanyar. El Mallorca va tenir poquíssimes ocasions, suficients per treure els mateixos punts que el Barça. El conjunt blaugrana va sortir sense Xavi (lesionat), Villa (sancionat), Busquets i Puyol ( a la banqueta), però això no va ser problema perquè el Barça arribés a la porteria d'Aouate amb facilitat i creant una quantitat d'ocasions molt nombrosa. Fins i tot, Abidal va poder fer el seu primer gol amb la samarreta del Barça, però només va poder Messi. El bota d'or va marcar un gran gol ajustat al pal després d'una gran passada de Pedro. El partit es podria haver tancat amb la primera part, però el Barça no va poder ni voler. A la segona part, el Mallorca va fer servir un còrner per empatar el partit i el Barça es va descol·locar durant uns minuts. El Barça va tenir més ocasions però amb menys fluidesa que a la primera part. El gol de la victòria no va arribar i ens vam quedar amb cara de tontos recordant les ocasions errades en el primer temps (1-1). El futbol és així, el resultat va ser injust però la culpa és del Barça per no saber aprofitar les oportunitats. Espero que no trobem a faltar aquests punts que es perden al Camp Nou de manera absurda. A sobre la gespa estava en molt males condiciones i es va endur per víctima a Pedro que estarà 3 setmanes de baixa aproximadament.

El Barça no va jugar pas malament tot i el resultat, Messi i Pedro van estar molt actius. Abidal també per la banda esquerra. El que no va estar encertat és Bojan, que no convenç al públic amb les seves errades clamoroses.

Quan el Reial Madrid es va enterar d'aquesta puntxada del Barça, va golejar a un feble Deportivo de la Coruña, els hi puja l'ànim i ens passen 1 punt a la classicació. De moment el líder, el València.

I aquest és el pròxim rival, després de les seleccions, dissabte 16 a les 20:00, Barça-València.