dijous, 25 de novembre del 2010

Cap a vuitens

El Barça es va classificar anit pels vuitens de final de la Champoions League després de golejar al Panathinaikos grec per 0-3. A més, la derrota del Copenhaguen a Kazan, dóna la primera plaça de grup al conjunt de Pep Guardiola. No va haver color en el partit disputat a Atenes. El Barça va ser amo i senyor del partit. Va dominar la pilota amb claredat i al minut 27, Pedro aconseguia el primer gol xutant creuat. Els grecs estaven tancats a darrere i a esperar un cotraaatac. Efectivament, un contraaatac va ser perillós i ens va salvar Valdés. Malgrat aquesta ocasió esporàdica, el Barça va sentenciar el partit amb dos gols més. Un de Messi (com sempre) després d'una gran jugada de l'equip i un altre gol de Pedro Rodríguez. El partit es va adormir i el més destacat va ser l'actuació dels aficionat grecs, violents, amb bengales i algun espontani (0-3).

Bon partit de l'equip en general. Mascherano i Adriano ho van fer bastant bé aprofitant una oportunitat que els hi va donar el tècnic. Pedro i Messi molt bé i Villa que no troba el gol.

Barça, Madrid, València, Chelsea, United, Roma, Inter, Milan...els favorits ja es van calssificant, ara a oblidar-se de la Cahmpions fins el Febrer.

Ara si que ha arribat l'hora de pensar amb el clàssic, dilluns a les 21:00, partidàs al Camp Nou, a viure el Barça-Reial Madrid.

1 comentari:

Albert ha dit...

Aquesta victòria ens va perfecte, perquè contra el Rubin podrem dosificar els jugadors.
Sí, molt bé Adriano i Mascherano, cada cop més integrats.
Adéu!