dimecres, 17 de novembre del 2010

El fitxatge d'Afellay

Un cop confirmat el fitxatge d'Ibrahim Afellay, a molts barcelonistes se'ls hi plantegen moltes preguntes al voltant d'aquesta incorporació. Per què es fitxa aquest jugador? Diuen que juga d'interior i al Youtube només hi ha penjades meravelles del jugador, però el futbol holandès ens pot enganyar a tots, i no sé si aquest noi té nivell per jugar al Barça. Per què no es va fitxar a l'estiu passat? Guardiola ja sabia que tindria una plantilla curta i si volia reforçar aquesta zona del camp podia aconseguir a Ozil però si va negar (també cal dir que era més car). Una conclusió a la que podriem arribar és que ve per donar descans a un Xavi que està delicat amb la lesió als tendons. Però amb Keita, Macsherano i tots els joves del Barça B (Thiago, Dos Santos i Roberto) no n'hi ha prou?. Aquest fitxatge tanca una mica més la porta al fixatge de Cesc?

Moltes preguntes al que esperem que ens resolguin des del club, però aquest fitxatge no és aigua clara. Tot i això, l'unica cosa que es maca és el preu, 3 milions que donen marge d'error en diferència del de Chygrynsky. Tindrà minuts i veurem la seva qualitat a partir del mes de Gener.

2 comentaris:

Albert ha dit...

No es va fitxar l'estiu passat perquè costava el triple. Ara el PSV només el podia vendre, o deixar que marxés gratis aquest estiu.
He vist massa pocs partits seus com per valorar-lo. Ja veurem quines portes tanca. Potser resulta un fracàs.
Adéu!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.