diumenge, 19 de desembre del 2010

El Barça deixa les coses clares als pericos

El Barça va guanyar el derbi tan esperat, va ser superior al rival de la ciutat i el va golejar amb una maneta, 1-5. Tot i que durant la  prèvia l'Espanyol estava molt motivat, el conjunt blaugrana va baixar els fums als blanc-i-blaus. L'Espanyol va sortir amb ganes però només va ser una embrenzida. Minuts després, el domini del partit ja era pel Barça i de mica en mica s'anava acomodant amb el joc que li agrada. Al minut 18, Pedro avançava el marcador i al minut 29, Xavi completava una nova jugada amb un altre gol que deixava les coses bastant clares. Els blaugranes van tenir ocasions nombroses i costants però d'aquesta manera es va arribar a la mitja part. Tot començar la segona part va arribar el tercer gol que sentenciava el partit, el va marcar un atent i encertat Pedro. Una jugada de l'Espanyol va acabar amb el gol de l'honor d'Osvaldo i durant uns minuts es va sentir còmodes creent que podien arreglar el marcador. Però Villa va posar les coses al seu lloc amb dos gols. 1-5 i els blaugranes que van deixar les coses clares a Cornellà-El Prat, aquest equip no té rival, de maneta en maneta i el líder va tirant. Per cert, l'àrbitre Undiano Mallenco va aplicar el reglament en tot moment.

Bon partit de tot l'equip del Barça, Pedro va ser el millor, Messi no va trobar el gol i Villa no va començar gaire bé però després ho va arreglar amb dos gols. L'Espanyol es va dedicar a fer entrades lletges i joc brut ja que no tocaven la pilota.

És igual l'equip contrari, ni l'etern rival ni el rival de la ciutat. Si aquest Barça s'ho proposa, no té rival. El liderat té amo.

Pròxim partit abans de Nadal, dimarts a les 20:00 al Camp Nou, anada dels vuitens de final de la Copa del Rei, Barça-Athletic de Bilbao.