dijous, 14 d’abril del 2011

A semis contra el Madrid

El Barça va certificar el seu pas a les semifinals de la Champions derrotant per 0-1 al Shakhtar Donestk a terres ucranianes. Amb un 5-1 a l'anada, l'equip de Donestk no va sortir amb ganes de remuntar però van provocar perill a la porteria de Valdés en diverses ocasions, per intentar, almenys, guanyar el partit. Entre les grans intervencions de Valdés i la poca efectivitat dels davanters del Shakthar, es van quedar sense cap gol. El Barça va sortir amb les calmes, Guaardiola treia un equip bastant de gala però els jugadors no s'esforçaven en accés tenint en compte que venen els partits importnats de veritat. A la segona part, Messi va aprofitar una de les seves per marcar el gol dela sentència definitiva, trencant les estadístiques de golejador per temporada. Feina feta i cap a semis. Per cert, Milito va jugar uns minuts i ho va fer horrible.

El Madrid tampoc va fallar davant un Tottenham que si vol aspirar a alguna cosa, el primer que hauria de fer és millorar el porter. Total, que tindrem 4 clàssics en 18 dies. No sé si acabarem farts però serà excitant per bo o per dolent. Estic tranquil perquè sé que el Barça és millor equip, però en 4 cara-cara pot passar de tot i els dos equips aspiren als mateixos títols.