divendres, 31 d’octubre del 2008

Maradona seleccionador



De manera habitual els que han estat jugadors de futbol, ara són o han estat, entrenadors o seleccionadors d'equips o seleccions.
Aquí a Espanya tenim exemples clars, com Guardiola, Schuster, Rijkaard, Rexach, Cruyff, Koeman, Laudrup, etc...

Diego Armando Maradona, el déu futbolístic argentí, s'ha auto anomenat amb el vist-i-plau de la AFA, per dirigir la selecció argentina. Molta gent ha aplaudit aquesta decisió, però per altre banda hi ha gent que posa en dubte que la qualitat que va tenir en el seu temps jugant a futbol la tingui ara dirigint un equip.La vida de Maradona ha estat molt turbulenta, ja que ha passat de moments de glòria quant era jugador a moments que ha estat a punt de morir-se per culpa de les drogues i la delinqüència.

Fa mesos, ell mateix va elogiar al seu compatriota Lionel Messi, al dir que seria el seu successor com a crac d'Argentina, però últimament entre que la selecció no funcionava bé i que el Kun Agüero,rival de Messi per la titularitat de la selecció argentina, farà avi a Maradona, ha fet que que el nou seleccionador hagi marcat d'individualista a Messi.

Ara les preguntes són, quina relació hi haurà entre Maradona i Messi?Maradona posarà per suposat a Agüero com a davanter titular? Ja ho veurem.