diumenge, 2 de novembre del 2008

Golejant sota la pluja

El diluvi que va caure sobre La Rosaleda no va impedir que el Barça fes una altra golejada. Als primers minuts el Barça ja va marcar mitjançant Xavi que va fer un gran gol de falta. Després Duda, el millor jugador que té el Màlaga, va empatar, però l'esperança els va durar poc perquè seguidament va marcar un gol Messi, sense angle. A la segona part es va arrodonir la festa amb un gol de Xavi a passada d'Henry i amb un xut de falta potent d'Alves que va tocar a un defensa malagueny(1-4).
Guardiola el vam veure celebrar els gols del seu equip i en general podem dir que va sortir amb el millor que tenia, comptant que Abidal tenia molèsties i que va haver de jugar de lateral esquerra Puyol.
Va ser un partit avorrit i amb pluja però el millor són els 3 punts que fan que acabem aquesta jornada líders després de la derrota del València a casa. La pluja no va poder aturar al Barça. Pròxim partit dimarts al camp nou, Barça-Basilea de la lligueta de campions.