diumenge, 30 de novembre del 2008

Espectacle brillant



El Barça es va menjar al seu rival, va tenir possessió de pilota, organització al camp i gol. El Sevilla és un equip bo, però ahir el Barça estava en estat de gràcia. Eto'o va marcar un gran gol després d'avançarse a la defensa del Sevilla amb velocitat. Leo Messi va marcar dos golassos de crac, que van sentenciar el partit.

Márquez es va mostrar irregular en defensa, en canvi, Puyol se'n va en sortir com a lateral esquerre, tot i que em pregunto perquè no va jugar Silvinho com a lateral, ja que seria el recanvi natural d'Abidal. Alves va fer un molt bon partit contra el seu ex equip, Henry ahir no va estar gaire bé i a la davantera Messi i Eto'o van estar radiants. Guardiola li va bé, tot i que molta gent a principi de temporada no li tenia confiança.

En definitiva, ahir ens vam acabar de creure que el Barça és l'equip més ben preparat per guanyar la lliga (tot i que encara queda molt) i per això és líder, comencem bé el Tourmalet. Anit golejada al Pizjuán que són tres punts i a disfrutar veient com l'etern rival va perdent partits.

Pròxim partidàs, dissabte a les 22:00, Barça- València.

1 comentari:

Isart Homar Franquesa ha dit...

Ola Oriol soc l'isart veig ke ja ni an bastants de articles bueno e ramudalat el meu blog avera k et sembla www.webdelcine.blogspot.com
intentare competir contra tu. no,es broma el meu blog parla sobre el cinema tot en catala bueno ja ens vaurem figura.