diumenge, 7 de desembre del 2008

Un altre recital


Ahir a la nit la víctima va ser el València. El Barça va fer un nou festival futbolístic, amb Henry com a protagonista al fer un hat trick, que li serveix per reivindicar-se a les queixes que havia rebut. Vam tenir un tast de l'Henry de l'Arsenal. Alves va fer un partit espectacular i va marcar un gol. El València no va poder fer res ni en atac ni en defensa, per tant Villa va estar desaparegut(4-0).

Abidal després de estar lesionat durant 4 partits de lliga, va tornar amb ganes de jugar i ho va fer bé. Puyol per fi va poder jugar a la seva posició natural, central. Gudjohnsen va ser la sorpresa al mig del camp a l'onze titular i no ho va fer pas malament. Al davant vam veure un Messi que va participar poc i el Hleb que va fer passades bones i passades dolentes.

Molts culers ni es deuen en recordar de la moció de censura contra Joan Laporta, perquè volen disfrutar del futbol. Podem dir, que ja poden tremolar els altres equips de la lliga perquè aquesta temporada, l'equip de Pep Guardiola ha sortit amb ganes de guanyar-la. Segona etapa del Tourmalet guanyada, i el Real Madrid ve dissabte...

Pròxim partit dimarts a les 20:45 (partit intranscendent de la Champions), Barça-Shaktar Donetsk.