dilluns, 17 de novembre del 2008

Jornada esplèndida

Mentres vèiem com el Reial Madrid, feia el pena, perdent a Valladolid, el València també perdia i el Villareal empatava contra el Màlaga, el Barça guanyava amb autoritat al Nuevo Colombino.

L'equip de Guardiola va guanyar amb solvència tot i no fer-ho amb tanta claredat com altres dies. A la primera part, el Barça li va costar atacar ja que el Recreativo es va tancar a defensar a la seva àrea. A la segona part, Xavi va enganyar a tothom en una falta, ja que enlloc de xutar, la va passar a Messi quan cap defensa del Recre s'ho esperava, i l'argentí va fer un xut potent, marcant el primer gol del partit en un gol d'estratègia(cosa que no es feia amb Rijkaard). Després, Keita va fer un gol fàcil, el primer que marca en lliga.

Messi va fer un bon partit, Eto'o no li van entrar els xuts, Puyol va haver de demanar el canvi per dolors a a la zona de la panxa, Valdés no va tenir feina excepte algun contraatac, Henry va fer un mal partit novament(tret d'un xut al pal) i Guardiola va celebrar molt els gols del seu equip. De fet es podria haver marcat algun gol més si els pals ho haguessin permès. El Barça no va enamorar tant amb el seu joc com altres partits però l'important és que ens vam emportar els 3 punts i que som líders a 3 punts del segon classificat.

Pròxim partit, diumenge a les 19:00 al Camp Nou, Barça-Getafe, amb seleccions entre setmana.