dissabte, 15 de novembre del 2008

Problemes madridistes



Al Real Madrid no passen bons moments, però ja toca, perquè han tingut dos anys de glòria(guanyant dues lligues seguides).

El president Calderón ha estat acusat de gastar-se els diners del club en coses personals. El director esportiu, Mijatovic, només sap criticar als arbitres en contes de criticar al seu propi equip. L'entrenador, Bernd Schuster, no respon a les preguntes dels periodistes i quan ho fa és amb males respostes. Els jugadors, en general, passen absolutament del comportament de l' equip, casos com el de Guti que el van enxampar de "farra"(amb la dona)a les 4 de la matinada i insultant als periodistes.
L'altre cas és del Ruud Van Nistelrooy, que s'ha descobert que té una lesió al genoll dret i estarà entre 6 i 9 mesos de baixa, i això que el davanter holandès és el que estava més regular de l'equip, comptant que la defensa "merengue" està malament(Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze).
En definitiva al R. Madrid no hi ha ningú que posi ordre ja que tothom està cometen errades.L'equip ha estat eliminat de la copa del rei a 16ens de final contra el Real Union d'Irún, patiran per passar a vuitens de final de la Champions, i avui a la lliga si perden contra el Valladolid al Nuevo Zorrilla, Schuster pot ser destituït.
De moment el Madrid no està bé. Com acabarà tot, i qui substituirà a Van Nistelrooy al mercat d'hivern?