dimarts, 30 de desembre del 2008

Actualitat blaugrana


Estem en un moment tant dolç que els temes que tractem són secundaris:

-Per què no deixem marxar a Jorquera? Ell vol jugar i fa anys que està a la banqueta o no va ni convocat. Tenim Pinto, com a suplent i no cal tenir tres porters. Cedim-lo a l'Sporting de Gijón.

- Torna Andrés Iniesta, després de lesionar-se contra el Basilea. Això farà que jugui davant, enlloc d'Henry o bé que jugui al mig del camp en substitució de Keita/Gudjohnsen/Busquets.

-Messi acaba d'expressar que vol jugar els partits amistosos amb la selecció argentina. Per començar, a mitjans de Febrer, vol jugar contra França, a Marsella (dins de tot és a prop i no ha de travessar el món). Amb aquesta acció trenca el pacte que havia fet l' AFA amb el Barça.

-No estic d'acord en què tinguin més dies de festa els que viuen més lluny que els que viuen per Europa. Té el mateix dret a fer vacances un què viu a L'Hospitalet de Llobregat que un què viu a l' Argentina. Ara no sabem si Messi i Alves estaran amb bon estat físic, quan arribin el dia abans d'un partit de lliga. Eto'o, tot i tenir, permís especial, s'ha unit al grup i avui ja ha entrenat.