dijous, 22 de gener del 2009

Derbi avorrit


L'últim derbi, a Montjuïc no va tenir guanyador. El Barça estava format per suplents i l'Espanyol, estava renovat, amb bon joc i Pochettino a la banqueta.

Un desplegament policial i les mesures que s'havien pres prèviament, va fer que no hi haguéssin incidents entre els aficionats dels dos bàndols. On no va haver bon rotllo, va ser a la llotja, amb els dos presidents dels respectius equips.

Tornan a l'àmbit esportiu, dir que cap dels dos equips va ser clar favorit. L'Espanyol n'està més que satisfet, del resultat i el Barça no es preocupa, pensant que tot s'arreglarà al Camp Nou, dimecres que ve.

El Barça va jugar amb suplents com Bojan, Hleb, que va estar lent, Víctor Sánchez, que va substituir a Márquez per lesió, Cáceres, Pinto i Silvinho, entre d'altres. Van sortir Xavi i Messi per salvar el partit però no van poder.

En canvi, el joc de l'Espanyol, ha canviat radicalment, i sembla poc creíble que amb un dia Pochettino hagi fet canviar d'actitud als jugadors. Així doncs, la lògica diu que li volien fer el llit a Mané.

Tot per resoldre la setmana que ve al Camp Nou.

Pròxim partit blaugrana, dissabte a les 22:00, Barça-Númancia, comencem la segona volta. Ens venjarem del Númància?...