diumenge, 18 de gener del 2009

Ja hi estem acostumats

Ahir el Barça, va tornar a humiliar al seu rival. El Deportivo de la Corunya, un equip en setena posició de la classificasió, només va poder xutar dos cops, en tot el partit. Un Barça sense límits que va superant tots els récords possibles, ara s'han de guanyar títols, perquè sinó no serveixen de res el récords com diu Guardiola.

A la primera part va haver un gol per cada jugador de la davantera. Gol treballat que va entrar a la porteria pels pèls, de Messi. Després, un gol d'Henry de cap. I seguidament, gol fàcil d'Eto'o. A la segona part un gol d'Henry i gol d'Eto'o, de penal sense porter profesional (van expulsar Aranzubia i va jugar un defensa com a porter, ja que no podien fer més canvis) al final 5-0. L'arbitre era un vell conegut del Barça, ja que havia arbitrat malament, en un partit de Copa de fa anys (Rodriguez Santiago). El Camp Nou estava bastant ple.

Bon partit de l'Alves, que em pregunto que menja, de la manera que corre. Puyol va provocar el penal. Lent Henry, però que va arreglar-ho, marcant dos gols. La resta, molt bé o no van treballar gaire, com Valdés.

Hem fet récord de punts, de gols i moltes coses més, però a part d'això, és amb la qualitat amb que es guanya, de 3 gols cap amunt, els altres rivals que facin el que vulguin que el Barça està llençat.

Pròxim partit, dimecres al camp del periquitos, a la Copa, Espanyol-Barça.