dimecres, 7 de gener del 2009

Messi, rei de la Copa


Messi, el millor jugador del món, va fer una exhibició al Calderón al marcar un hat-trick i sentenciar els vuitens de final de la Copa del Rei.

A la primera part un gol amb una gran passada d'esperó d'Alves. A la segona part, un penal clar d'Heitinga, que va provocar l'expulsió, exagerada, d'aquest, el va transformar amb autoritat l'argentí. Tot i que, Hufalusi va escurçar diferències, després d'una errada de Cáceres, Messi, amb les seves genialitats va deixar en evidència al porter Coupet. Quan Messi es va retirar del terreny de joc, va ser ovacionat pel Vicente Calderón.

Dues lectures positives. La primera, que Maradona va poder comprovar en persona que Messi és el millor en aquests moment i que no hi ha defensa que l'aturi, i la segona, que el Barça sense 7 del teòrics titulars (Puyol, Eto'o, Xavi, Márquez, etc...) va poder superar amb claredat el nivell de joc de l'equip "matalasser" i demostrar que es té una plantilla completa i que es poden anar fent rotacions, ja que sempre hi hauran possibilitats de guanyar.
Bon partit de Pinto, amb grans aturades. Sergi Busquets va demostrar qualitat al mig del camp i Cáceres , tot i fer l'errada del gol, no va fer mal partit.
Ara, ningú li pot retreure a Guardiola, la alineació titular d'ahir, ja que es pot guanyar amb els 22 jugadors. Fins i tot, en la Copa estem imparables, i novament no tenim pietat de l'Atlètic de Madrid. Potser anem pel triplet...

Pròxim partit, diumenge, a les 21:00 desde Pamplona, contra el cuer, Osasuna-Barça.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I kuant es lesioni Messi, que??? eh Oriol.