diumenge, 4 de gener del 2009

Una altra manera de guanyar


Va costar molt remontar el partit espès d'anit. Es notava que no hi havia Messi, ja que van haver poques oportunitats de perill pel Barça. Guardiola va posar a l'alineació, jugadors com, Víctor Sánchez, Hleb o Gudjonhsen, tenint en compte que hi havien jugadors relaxats encara de les vacances i que dimarts hi ha Copa.

Amb una errada de Victor Sánchez, Aduriz, pel Mallorca, va fer saltar la sorpresa, al marcar un golàs de vaselina. Però el gols d'Henry, sense angle, del recuperat Andrés Iniesta i un gran gol de Yaya Touré, el primer de la temporada a la seva compte perticular, van fer capgirar el marcador.
Tot i que van jugar malament contra un equip fàcil, l'important són els 3 punts. Va haver mitja entrada al Camp Nou i l'arbitratge de Velasco Carballo, va ser bastant dolent al no xiular moltes faltes en contra del Mallorca i el clar fora de joc de Gudjohnsen al segon gol.

Eto'o tot i tenir ganes de jugar contra el seu ex-equip no va fer cap gol. Puyol va jugar de lateral dret i va fer, una mica, de Messi. Abidal, no li sortíen les centrades. Hleb, com sempre, va estar lent. Víctor Valdés va fer algunes errades blocant i l'altre Víctor, el Sánchez va notar la diferència de ser central a 3a divisió a ser-ho a primera divisió.

En definitiva, nosaltres hem d'anar fent la nostra feina aquest mes de gener, tant en lliga com en Copa i si els altres equips ens ajuden a que siguem més campions, millor.

Pròxim partit, Copa, dimarts, anada dels vuitens de final des del Calderón, Atlètic de Madrid-Barça.