dimecres, 25 de febrer del 2009

Satisfets i decepcionats

El mateix tipus de Barça que el dissabte va perdre contra l'Espanyol el vam veure ahir a Lió.

A la primera part, un Barça molt fluix, va provocar un gran domini de l'Olimpique, ens van marcar un gol, el va marcar Juninho de falta després de que Valdés fes una errada greu al menjar-se el gol ( la segona errada en 4 dies) que ens fa arribar a la questió de si hem de canviar de porter. Els francesos podrien haver marcat algún gol més. A la segona part, el Barça va sortir millor i això va fer possible l'empat, en una jugada d'estratègia Henry va marcar de cap (1-1). Poca cosa més.

El Barça porta alguns partits dolents, ahir, pocs jugadors del Barça van jugar bé. Busquets va fer un dels seus pitjors partits i Guardiola es va equivocar al posar Puyol com a lateral esquerre i Márquez i Piqué com a centrals, ja que aquests dos últims no s'entenen.

Tornava la Champions, i el Barça no va jugar bé, així doncs, podem estar satisfets ja que un empat ens afavoreix per la tornada. El gol d'Henry pot ser decisiu per aquesta eliminatòria. Tot i això, l'eliminatòria es decidirà al Camp Nou.

Pròxim partit, aviam si aixequem cap al Calderón, en lliga, Atlético de Madrid- Barça.