dilluns, 2 de març del 2009

Ens hem de preocupar (?)




Estic preocupat, ja que l'actitud del Barça en els últims enfrontaments és lamentable i que en lliga, dels últims 9 punts possibles només hem aconseguit 1 punt.

Ahir a la tarda va haver un partit boig al Calderón. El Barça va tenir un parell de cops avantatge en el marcador però no les va saber aprofitar per culpa d'errades defensives.

Primer, un golàs d'Henry que feia encarar el partit i després una genialitat de Messi que va ser el segon gol, llavors es veia un clar favorit per guanyar el partit. Però a la jugada següent Forlán marca un gran gol ja que ( com ja és habitual ) Valdés estava mal col·locat.

A la segona part, una errada monumental de Márquez va fer que Agüero marqués. Després, Gudjohnsen va arribar a estar davant de la porteria però la va passar a Henry perquè marqués el seu segon gol. Estava sentenciat però l'Atlètic de Madrid amb un penal rigorós fet per Henry i una errada d'Alves va capgirar el partit. Torno a repetir el joc de l'equip no convenç, Guardiola què faràs???

Malauradament ahir tampoc no hi va haver cap jugador que estigués brillant. Messi i Henry continuaven marcant però la defensa blaugrana feia toteries i al final es va perdre. La defensa matalassera era lamentable però la nostra no és que fós per tirar coets.

Ahir era un dels primers partits importants en la lliga i no el vam saber aprofitar. El Real Madrid creu que ens pot atrapar i aconseguir el mateix que els dos últims anys. Sembla mentida amb la facilitat que s'ha guanyat amb records durant la primera volta i que ara amb els últims 4 partits es perdin tants punts. No serveix de res fer una primera part de la temporada espectacular ja que en el moment en que s'ha de rendir més és ara, a finals de temporada. Coses del futbol, però espero que això sigui una treva i a partir d'ara el Barça torni a ser aquell que coneixem. Fa dues setmanes si deies que el Barça perdria la lliga tothom et mirava malament, però com sigui veritat.....no ho vull ni pensar. Endavant Barça!

Pròxim partit, dimecres en Copa, tornada de les semifinals, Mallorca- Barça (ens conformem amb la Copa?).

1 comentari:

robert ha dit...

puta cataluña de los cojones