dijous, 12 de març del 2009

Bon espectacle i cap a quarts

Ahir el Barça va fer un bon partit, jugant de la manera brillant que ens tenia acostumats a la primera fase de la temporada. La primera part va ser excel·lent ja que van haver 4 gols del Barça ( 2 d'Henry, Messi i Eto'o). Es va pressionar molt, i a més les passades els hi sortien molt bé. Gran primera part, tot i que abans del descans l'Olimpique va marcar un gol a la sortida d'un córner, fallem massa en defensar els xuts o accions a pilota aturada.
A la segona part, el Barça va afluixar el ritme i una errada de Márquez va provocar un altre gol contrari, encara hauríem de patir! però el Barça va mantenir el resultat i fins i tot al final Keita va ampliar la diferència (5-2). Es va notar el desgast físic de la primera part a la segona.

Tots el jugadors, en general, van jugar bé , especialment Iniesta, Xavi i els davanters. Valdés i Márquez van estar desafortunats.

Ja estem a quarts! El Barça havia de conservar el gol de l'anada i ho va fer amb un joc espectacular. Ara el Barça que li toqui l'equip que vulgui excepte Manchester i Liverpool, perquè jugant com la primera part d'ahir, no tenim rival. Roma està més a prop. Per cert, no m'en puc estar de comentar el "chorreo" del Liverpool sobre el Reial Madrid durant tota l'eliminatòria, que a l'equip de Madrid li ha costat l'eliminació.

Pròxim partit, lluita a la lliga, Almeria-Barça, diumenge a les 21:00.