dilluns, 16 de març del 2009

Amb pas ferm

No va ser un gran partit del futbol, però amb dos gols de Bojan en va haver prou per guanyar a un Almeria molt fluix. A la primera part, al Barça se li va negar el gol, ja que el porter Diego Alves va fer grans aturades. A la segona part, amb 3 minuts consecutius, Bojan va marcar 2 gols per reivindicar la seva titularitat. S'esperava, més de l'Almeria. L'important són els 3 punts, així doncs no s'ha d'exhibir un gran futbol per guanyar (0-2).

Eto'o i Henry van descansar, bé, Eto'o va jugar un tros de la segona part per substituir a Bojan. Canvi incomprensible, ja que el noi de Linyola estava jugant molt bé i a més el partit ja estava guanyat. Valdés no va tenir gaire feina. Keita va atacar bastant.

El Madrid pot anar guanyant amb ajudes arbitrals però si el Barça va sumant punts aquesta lliga anirà a Barcelona. Encara queda lliga, però ahir el Barça va demostrar que es un líder sòlid.

Pròxim partit, diumenge a les 19:00, segueix la lliga, Barça-Màlaga. (divendres a les 12:00, sorteig de quarts de la Champions League).