dijous, 19 de març del 2009

Repàs del futbol actual

El Barça, tot i tenir un mes de febrer en que ha tingut un daltabaix i a perdut uns quants punts a la lliga, sembla que ara torna a recuperar un bon estat i que de mica en mica vol anar arreglant el que ha destrossat amb un mes. Tot i que sembla difícil de que es torni a tenir el nivell de principi de temporada. Però bé l'important és guanyar i guanyar títols, esperem que aquest mes de maig podem celebrar-ne més d'un.

A casa de l'etern rival, porten un temps de crisi, amb un president incompetent que fa declaracions absurdes (chorreo). A més últimament han estat humiliats i eliminats de la Champions, per un Liverpool espectacular. Només els hi queda la lliga, que amb algunes ajudes arbitrals intentaran atrapar al Barça.

A l'Espanyol, li pinten malament les coses, no entra la pilota i això fa que estiguin últims a la classificació de la lliga. Ara només esperen el miracle per salvar-se i quedarse a primera. Ja veurem on estrenen el camp de Cornellà-el Prat.

A les lligues extrangeres, a Anglaterra entre Manchester, Liverpool i fins i tot Chelsea es lluiten el títol. A Itàlia, l'Inter comença a ser clar guanyador. A França, potser s'acaba el regne del Lió ja que el PSG i el Marsella l'estan atrapant.

A segona divisió, el Girona i el Nàstic de Tarragona són dos equips irregulars que estan a mitja taula de al classificació.

Ara, ja comença la part decisiva de la temporada. L'hora dels títols!