dijous, 4 de juny del 2009

El cas Eto'o

Com l'estiu de l'any passat, tornarem a tenir el serial Eto'o. Té contracta fins l'any que ve, per això el Barça vol alguna cosa, traspassar-lo o renovar-lo. Evidentment, el jugador es vol quedar fins l'any que ve, però esclar, llavors Eto'o s'aniria gratis a un altre club, sense que el Barça vegi un duro, per això el Barça ho vol impedir.

Tot i això, crec que s'hauria de fitxar a un davanter centre, com Forlán (tot i que ja té certa edat). Per a mi, Ibramovic no m'acaba de convèncer en el joc blaugrana, però bé, mentre faci gols... I el que sembla també un bon fitxatge és el de Frank Ribery com a extrem esquerre, esperem que el Chelsea no s'hi posi pel mig. Per cert, sembla que Bojan no anirà cedit enlloc.

Així doncs, veurem com acaba la història d'Eto'o, qui seria el possible substitut, de moment Guardiola no vol al camerunès.

1 comentari:

Albert ha dit...

Sí, Riberý seria una gran incorporació.
Jo a Eto'o me'l quedaria fins que acabi el contracte, encara que aleshores el Barça no cobri per ell. Avui he sentit que l'Inter volia: Eto'o+40 milions per Ibrahimovic. Ens estan estafant. Si canviem Eto'o per Ibra, que sigui sense pagar res.

Adéu!