dimarts, 28 de juliol del 2009

El Tour de França i la fórmula 1

Tour de França: Alberto Contador ha guanyat per segona vegada el tour de França, demostrant la seva gran qualitat en etapes de muntanya i contrarellotges, un corredor molt complet. Aquest any, tenia el rival a casa, Lance Armstrong. El nordamericà ha aconseguit el tercer lloc, molt meritòri després de passar un càncer i tenint l'edat que té. Però en tot moment ha estat enfrontat amb l'espanyol, i ha acabat perdent la partida. Ara ja es considera Contador, millor que Induráin, ja que té Giro d'Itàlia, Vuelta d'Espanya i dos Tours. Felicitats campió!

Fórmula 1: Aquest cap de setmana semblava que hi hauria sort per Fernando Alonso, ja que va sortir des d'el primer lloc de la graella. Però, un cop més, els mecànics han tornat a fallar, aquest cop al col·locar un roda malament. A sobre, la FIA ara no deixarà corre Renault a València, tot un escàndol.
La notícia, també era que Jaume Alguersuari, amb 19 anys s'estrenava a la fórmula 1 amb un Toro Rosso. De moment està provant el cotxe i més endavant ja el veurem fer alguna cosa important.

Felipe Massa està estable dins de la gravetat després de rebre un cop amb un objecte del cotxe de Barrichello i després colisionar contra les tanques de protecció. Per cert, Hamilton va guanyar el gran premi d'Hungria.

Pd: A la presentació d'Ibrahimovic, la gent estava molt il·lusionada amb el jugador (massa), de moment ja se'ns ha lesionat. La pretemporada va seguint, demà se'n van als Estats Units.