dijous, 30 de juliol del 2009

Estiu blaugrana

Després de la primera part de la pretemporada a Marlow, que només va servir per veure futurs talents del barça, ara comença la gira pels Estats Units. Primer, a Los Angeles a jugar contra els Galaxis, després contra el Seattle i per acabar contra el Chivas de Guadalajara a San Francisco, on podrem veure ja a les estrelles excepte Ibrahimovic. El suec es recupera de la lesió a la mà, un imprevist per Guardiola que no podrà fer proves amb el davanter centre titular per la temporada que ve.

Pel que fa a fitxatges i sortides, Hleb se'n va cedit al Stuttgart (per sort) ja que l'any passat ens van estafar, ens pensàvem que era un bon jugador (com va demostrar a l'Arsenal) però aqui, no ha marcat ni un gol. Cáceres, sembla que se'n anirà a la Juventus (un equip massa gran per ell) a fer parella amb Cannavaro. El jugador d'Uruguay a passat sense pena ni glòria, i això que en vam pagar uns quants diners. A Gudjohnsen se li busca sortida.

I pel que fa als fitxatges, volien fitxar a l'ucranià Chigrinsky (central) per una mortarada de millons, però no vindrà eprquè no podria jugar la Champions. A més, ja tenim centrals (Puyol, Piqué, Márquez, Henrique, Muniesa i Fontàs, sense comptar a Milito que ja el dono per perdut).

I a més, també es vol fitxar a un migcapista per substituir a Touré i Keita quan se'n vagin a la copa Africa, primera opció Mascherano. Tots aquests temes els seguirem.