dilluns, 24 d’agost del 2009

Ja tenim el primer títol

Després de les vacances, torna el futbol de veritat. Ahir, el Barça va conquistar la Supercopa d'Espanya amb facilitat davant l 'Athlètic de Bilbao. A l'anada, el Barça va guanyar a Bilbao per 1-2 amb bon gol de Pedro i ho va deixar bastant decidit. Per acabar-ho de rematar, ahir al Camp Nou, Messi va fer una genialitat que la va convertir en gol, un altre cop marcava l'argentí, aquest cop de penal i per acabar, Bojan va fer un gol de murri (3-0), tot sentenciat.

Lionel Messi va demostrar que continua sent el millor del món i que el Camp Nou el continúa aclamant. Ahir, es va estrenar oficialment Zlatan Ibrahimovic. El suec va deixar bons detalls, però no va aconseguir marcar, crec que per molt de temps que li donem per marcar, no superarà els números d'Eto'o. Amb Iniesta lesionat, Guardiola va treure l'equip (gairebé) de gala. Maxwell va jugar bastant bé com a titular.

Tenim el primer títol dels 6 possibles. Evidentment, és gairebé impossible aconseguir-ho, però amb un equip liderat per Pep Guardiola, no s'ha sap mai.

Pròxim objectiu, guanyar la Supercopa d'Europa contra el Shakhtar Donetsk de Chigrinsky, però abans, dijous, sorteig de la lligueta de la Champions. Tot passarà a Mónaco.

1 comentari:

Albert ha dit...

Sí, el que passi a Mònaco en els pròxims dies serà vital pel futur. Jo tampoc crec que Ibra superi a Eto'o.

Adéu!