dilluns, 26 d’octubre del 2009

Golejada de líder

El Barça va exhibir bon futbol davant d'un rival recentment ascendit de segona divisió. Una pallissa que servia per callar algunes boques que parlaven d'un final de cicle, crisi, etc...I sobretot servia per deixar clar qui comença a manar en aquesta lliga, refermant el líderat per davant del Madrid.

Durant la primera part, Keita va obrir el marcador, Ibrahimovic (el millor del partit) va xutar amb molta potència un falta que va entrar al centre de la porteria i el mateix Keita a passada d'Ibra va tancar el recital dels primers 45 minuts. A la segona part, Keita va passar la pilota a Ibra perquè marqués com pogués, Messi va aconseguir la recompensa del gol després d'intentar-ho diverses vegades marcant per sobre del porter i Keita va tancar el festival marcant el seu primer hat-trick. Per cert, el Saragossa va marcar el gol de l'honor, Jorge López als 77 minuts. Em pensava que ahir, per l'horari del partit no aniria gaire gent, però els culers es van animar a assistir a l'estadi. L'àrbitre Paradas Romero va estar correcte (6-1).

Sens dubte que Ibrahimovic va ser el millor del partit, donant assistències, marcant gols, estant atent, etc...Keita ens va sorprendre a tots amb un hat-trick d'un migcampista que ja s'ha adaptat. Busquets va millorar. Maxwell va jugar bé de lateral esquerre. Puyol va acabar amb molèsties jugant de lateral dret. Guardiola i l'afició satisfets del trio.

Una victòria davant un rival fàcil que ens permet agafar un coixenet de 3 punts de distància amb el Reial Madrid i a 6 punts del Sevilla. La lliga ja es comença a estructurar, de moment el pols se'l emporta el Barça.

Pròxim partit, dimecres, Copa del Rei amb suplents, anada dels 16ens de final, Cultural Leonesa-Barça.

1 comentari:

Albert ha dit...

Quan ho fan per Canal+ la gent va al camp. I més després d'una mala ratxa... algun dia s'havia d'acabar.

Ara només falta mantenir aquesta línia.
Adéu!