dimarts, 6 d’octubre del 2009

A Madrid tenen canguelo

Tot just portem 7 jornades de lliga i a Madrid ja debateixen si han de destituir a Manuel Pellegrini. Sembla estrany, ja que, si mires els resultats de l'equip merengue d'aquesta temporada, veus que no ho han fet tant malament (han guanyat tots els partits excepte el del Sevilla). Però els aficionats madridistes, aquest diumenge passat, van començar a enfadar-se.

Després de la milionada de diners que ha deixat Florentino Pérez en aquest nou projecte, els merengues no permeten els més mínim error, la primera prova de veritat era la diumenge i no van convèncer. L'endemà, dilluns, ens llevavem llegint a la premsa madridista "clatellades" i "mastegots" contra els jugadors del Madrid, començant per Marcelo (justificadament) passant per Benzema i fins i tot per Kaká. Però qui, evidentment, s'emporta la bronca de veritat és l'entrenador Manuel Pellegrini. Tot aquest sarau quan només han passat 7 jornades!

Però el que crec que també els posa nerviosos és que veuen que el Barça continua estant imparable sense perdre cap partit, que ja és líder i que no perd l'essència del Barça del triplet.

Tal com ja creia, els diners no fan la felicitat, i tants jugadors estrella junts en un vestidor no pot funcionar. Encara queda molta temporada, ells creen els incendis, però, sabran com apagar-los?

1 comentari:

Albert ha dit...

Marcelo es mereix les crítiques, però em sembla una mica precipitat voler fer fora a Pellegrini.

Esperem que aquests incendis perdurin.

Adéu!