dijous, 24 de desembre del 2009

Ja ens freguem les mans

Tots els aficionats de la fórmula 1, ja ens frisem perquè comenci l'any que ve per veure un mundial ben atepeït. Comencem a repassar els fitxatges de cada equip i existència de nous equips que fan augmentar la graella.

Per començar, trobem el gran fitxatge de Fernando Alonso per Ferrari, que després d'una època pèssima a Renault marxa a un equip gran per aspirar al títol, novament. Serà acompanyat per l'accidentat Felipe Massa, que no li posarà les coses fàcils. L'asturià substitueix a un destorbat Kimi Raikkonen que ara aposta pels ral·lis. Però sens dubte, el retorn de Michael Schumacher acapara tota l'atenció, ha fitxat per Mercedes (antic Brawn GP) al costat de Ross Brawn amb ganes de demostrar que als 41 anys encara pot guanyar. El seu company d'equip, Niko Rosberg, està enbadalit amb el retorn del Kaiser. A Mc Laren, dos anglesos campions del món, també lluitaran de valent, Hamilton i Button.

En els equip secundaris, Red Bull es quedarà amb Vettel i Webber. A Renault es queden amb Kúbica i algú més per descobrir. A Williams han fitxat a un mitg retirat Barrichello i un desconegut Hulkenberg. Veurem si Jaume Alguersuari té la oportunitat de seguir a Toro Rosso. També l'augment d'escuderies a la graella, com per exemple, el possible equip de Campos, però veurem. Altres equips que neixen com Lotus F1 i Sauber. Equips que moren com BMW. Encara queda, però això té bona pinta.