dilluns, 11 de gener del 2010

Pallissa i sospir

El Barça va derrotar al Tenerife golejant per 0-5 a Santa Cruz. Guardiola va treure una alineació estranya pensant amb Sevilla, col·locant Bojan, Maxwell, Márquez entre d'altres. Durant gran tros de la primera part, el Tenerife va dominar i va estar a punt de marcar, però la sort i Valdés ens van salvar de la sorpresa. Però, de sobte, el Barça va començar a controlar el partit, i amb 10 minuts (del 35 a la mitja part), en va tenir prou per acabar amb les il·lusions del Tenerife. Messi a passada de Bojan, Puyol de cap a centrada de Messi i Messi de nou a passada de Bojan, van sentenciar el partit. Però el Barça encara en volia més, a la segona part van sortir fluixos però Messi va marcar un golàs per l'esquadra i Pedro s'escapolia entre els defenses per aconseguir el gol final davant la seva afició(0-5). Maneta i hat-trick de Messi que donen una mica d'aire al Barça de Guardiola. L'àrbitre regular.

Bojan no va marcar, però va estar actiu i va fer passades de gol. Messi, el millor. Puyol va estar afortunat. Márquez i Maxwell empanats, com sempre. Valdés ens va salvar d'un ensurt.

El liderat segueix pel Barça dwesprés de golejar però sense un gran joc davant un equip recent ascendit. Ara a pensar amb la Copa de dimecres. Piqué, Pedro, Abidal i Ibrahimovic apunten a titular, perquè, ahir, o no van jugar o van tenir pocs minuts.

Dimecres a les 22:00, Sevilla-Barça, a remontar al Pizjuán.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Comencem malament, després millorem. Molt bé Bojan, Iniesta, Mesi i Valdés. Ara a per la copa.

Salutacions

Albert ha dit...

M’ha agradat això de “Maxwell i Márquez empanats com sempre”.

Quina llàstima no haver pogut marcar el segon gol avui.
Adéu!