dimarts, 2 de febrer del 2010

Villarato

Aquesta paraula tant utilitzada últimament pels mitjans de comunicació de Madrid, per defensar-se en les penúries de no anar líders a la lliga. Segons ells, el Barça rep ajudes arbitrals.

Retoquen imatges, com el fora de joc de Pedro a Gijón (inexistent), per tal de recrear-se amb la polèmica i barallar-se ells mateixos. Però el problema que tenen és que el seu equip no va líder ni és el millor, tal com es pensaven en començar la temporada després del cop de talonari de Florentino Pérez. A sobre, veuen com el Barça segueix amb la seva escència guanyadora i amb ganes de tornar a arrasar. No volen acceptar aquesta realitat i acaben molestant a tots el culers amb les seves tonteries. A més, ells sempre han tingut ajudes arbitrals, i si en algun cas el Barça en tingués, s'imposaria una mica de justícia. Tota aquesta polèmica fa pressió als àrbitres i d'un dia per l'altre, aniran a favor seu. Els àrbitres han de ser imparcials però entre que són dolents i tenen preferències mai compleixen amb la seva feina.

Però com va dir Del Nido, el Barça és líder gràcies al seu futbol per molt que, de tant en tant l'ajudin. Visca el Barça i visca el futbol!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara cou el 2-6 i les sis copes. Per molts diners que s'hagin gastat, seguim sent millors.

El villarato és una estupidesa com una casa, però bé, si ells s'ho volen creure ...

Salutacions.

Albert ha dit...

Estic d'acord. Busquen excuses al seu segon lloc i així fan pressió als àrbitres perquè els afavoreixin una mica. Que deixin ja de veure coses que no són.
Adéu!