dijous, 25 de març del 2010

Masses patiments

El Barça va derrotar a l'Osasuna per 2-0 al Camp Nou, en la jornada entre setmana. El conjunt blaugrana va sortir de gala (amb les baixes de Piqué, Xavi i Abidal), tot i això van sortir molt desconcentrats. Feien errades al darrere que l'equip navarrés va estar a punt d'aprofitar, però Valdés ho va impedir. Es notava la falta de Xavi al mig del camp. Iniesta i Busquets no s'acalaraven. Henry va ser nul a l'extrem esquerre i Messi estava espès. Una de la pitjor parts de l'era Guardiola que arribada amb el 0-0. Després de 20 minuts d'escridassades al vestidor, el Barça va sortir amb les idees més clares. Touré va participar en atac, Keita i Pedro van aportar mobilitat i va acabar arribant el gol. Al minut 72, Maxwell fa un centre que rematava Ibrahimovic. El suec va ser subtituit a la següent jugada, però s'en va anar amb satisfacció pel gol. Va sortir un afamat Bojan que amb poques pilotes tocades en va tenir prou per marcar el gol de la sentencia (2-0). L'àrbitre Velasco Carballo va estar molt desafinat, se li va veure el llautó fins acabar amb la paciència del públic.

Tot l'equip va estar malament, excepte Milito al darrere i els gols efectius de Ibra i Bojan.

És veritat que són tres punts més i que som líders provisionals, però no es pot patir d'aquesta manera contra un equip com l'Osasuna. De vegades, el Barça trontolla, i no és el primer cop aquesta temporada, anem amb atenció.

Pròxim partit, dissabte a Son Moix, partit difícil, Mallorca-Barça.

Pd: Per cert, vaig poder veure a Sandro Rossell a la sortida de l'estadi. S'amagava darrere un telèfon mòbil i anava resguardat a les esquenes del periodista Juan José Castillo. Deu estar rient, veient la guerra entre Laporta, Godall, Ferrer i Soriano pel mig.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Va costar guanyar aquest partit però ho vam fer. Osasuna sempre és un rival difícil de guanyar i ahir ho va demostrar una altra vegada. Me n'alegro per Ibra (el necessitem al 120% en aquest tram final de temporada) i per Bojan (es reinvindica amb gols). Ahir va quedar demostrat que no tenim "Messidependència";)

Salutacions.

PD: Avui a animar el Regal Barça per posar el 2-0 en l'eliminatòria. Esperem que els Navarro, Basile, Ricky, Grimau, etc., Ens donin una altra alegria:)

Albert ha dit...

El segon tram del segon temps va ser prou bo, la resta del partit va ser un patiment, tot i que l'Osasuna va jugar bé.

No m'estranya que Rosell rigui amb tot el que està passant.+
Adéu!