dijous, 13 de maig del 2010

Guerra de gossos

Sandro Rossell ja s'ha presentat com a precandidat a les eleccions del Barça, després de tants rumors mentre Rossell es mantenia callat, el foc ja està obert. És el gran rival a batre. Tant Jaume Ferrer, que amb el tímid suport de Joan Laporta, ho tindrà difícil ja que es troba sol davant d'altres candidatures. La que pot fer mal a Rossell és la precandidatura de Marc Ingla amb la col·laboració de Soriano i Godall. Tot i això, Rossell ho té de cara, malgrat que no hagi exposat amb claredat les seves propostes.

Però em vull fixar amb la guerra que porten Laporta i Rossell. Ahir Sandro demanava que la junta actual no fes gaires fitxatges abans de marxar, perquè deixarien un bon deute, però Laporta ja va contestar violentament, dient que els fitxatges surten més cars quan un precandidat obstrueix. És a dir, anunciava que Rossell vol impedir el fitxatge de Cesc Fàbregas amb l'etiqueta de Joan Laporta. Avui, el d'Arenys, ha assegurat que si marcar de Londres, el seu destí serà el Barça.

De moment Rossell manté les formes però Laporta es descontrola. Per molt que no li agradi, el seu rival és el gran favorit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sandro no m'agrada per a president del Barça. Per a mi és un Florentino II: "Aquí mano jo, jo fitxo, jo faig les alineacions i es fa el que jo digui". La setmana que ve parlaré sobre aquest tema.

Salutacions.

Albert ha dit...

Laporta no es descontrola perquè de control no n'ha tingut mai.

De moment Rosell és favorit, però queden molts dies per les eleccions.
Adéu!