dimecres, 19 de maig del 2010

Overbooking

Aquest matí s'ha fet oficial el fitxatge de David Villa pel Barça. Abans del mundial, l'asturià ja volia saber el seu futur, el València necessitava diners i Laporta volia fer la feina abans de marxar. Me'n alegro del fitxatge de Villa perquè trobo que és un bon davanter que té eficàcia de cara a porteria, que té mobilitat sobre el camp i que coneix el futbol espanyol. Però aquest fitxatge suposa un problema per la davantera blaugrana. Amb Messi d'intocable, caldrà veure com ho distribueix Guardiola. Ibrahimovic sembla que no se'n anirà, exceptuant que arribés una gran oferta, però crec que seria un fracàs que es venés a Ibra després de comprar-lo per 40+Eto'o (uns 70 milions) i vendre'l precipitadament al cap d'un any per uns 40 milions , un fitxatge d'aquestes dimensions mereixen un temps, se li ha de donar una altra oportunitat a Ibra, però el fitxatge de Villa no l'ajuda. L'altra damnificat serà Bojan, que amb dos davanters per davant, ho tindrà difícil per mostar el seu bon futbol. L'altre dubte que em queda, és si Pedro, que ha fet una temporada espectacular, podria seure a la banqueta en lloc de Villa, que ocuparia l'extrem esquerre, imitant a l'Henry de fa un any. Però bé, si Guardiola ha donat l'OK, és perquè es veu capacitat per controlar aquesta quantitat de jugadors amb talent, perquè tots juguin els minuts que els pertoca.

També és evident que hi ha una clau electoral, i que Laporta ha volgut fitxar a Villa a qualsevol preu (40 milions + variables, bastant car), i ara va a per Cesc. Qui tindrà el problema serà el proper president que arribi i es trobi un deute per tremolar.

I Touré, que és un bon jugador, amb el seu caràcter i sobretot el del seu representant, està més fora del vestidor que dins, una pena, però si no, no es fa calaix.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un davanter com Villa mai ve malament. Aquest any s'ha trobat a faltar a dos o 3 jugadors més i el que ha de fer el Barça és seguir reforçats. Val més que sobre abans que falti jejeje

Salutacions.

Albert ha dit...

En realitat, si se'n va Henry aquest overbooking desapareix.
El que no m'agradaria, però, és si Ibra es queda, possiblement veurem a Villa jugant enganxat a la banda. Tant per tant, millor fitxar a un extrem de debò.
Adéu!