dimecres, 29 de setembre del 2010

La maledicció russa

No hi ha manera. Per tercera vegada, el Rubin Kazan se li ha atravessat al Barça de Guardiola. En terres russes, amb fred, els blaugranes han jugat amb el domini de la pilota en tot moment, però amb poca definició al davant. Els russos s'han tancat al darrere durant els 90 minuts, el Barça no trobava espais i costava molt crear ocasions clares. Aquest tipus de futbol no li va bé al Barça. Quan el primer gol blaugrana estava a punt d'arribar, en una acció de contraatac, Alves ha fet un clar penal a un atacant i Noboa marcava des dels 9 metres, tot i que Valdés ha estat a punt de aturar-lo. El Barça semblava que no li afectava el gol dels contraris i han seguit insistint. El Rubin Kazan no volia la pilota, només volia jugar al contraactac i amb el 1-0 a favor, encara més tancats al darrere. A la segona part, un penal sobre Iniesta, el transformava amb dificultats Villa. El Barça la buscat fins l'últim minut, però ni el revolsiu de Messi ha ajudat per encertar de cara a porteria. Fins i tot, els russos ens han donat algun ensurt en contraatac, un joc tant incòmode pel Barça i tant fàcil de practicar per certs equips com el Rubin. 1-1 i empat agredolç. El Barça ha merescut més però quan el rival juga com ho ha fet el Rubin, les coses es compliquen.

Villa ha tornat a estar desencertat tot i el gol. Messi ha intentat ser el revolsiu però no ha aconseguit l'objectiu. La defensa no ha tingut gaire feina, tot i que en alguna acció ha patit. Al mig del camp, Busquets i Mascherano han estat atents i Xavi i Iniesta han fet de les seves.

El Barça no ha tingut sort i el joc del Rubin li ha portat molts problemes. El Barça de Guardiola no ha aconseguit guanyar al Rubin Kazan en tres partits i segueix sent la bèstia negra. Malgrat tot, podriem considerar que és un resultat lògic per haver-se jugat al camp del Rubin Kazan. 1 punt i tranquil·litat. A la resta de jornada europea, el Madrid va patir per guanyar l'Auxerre i Ibra segueix marcant amb el Milan.

Pròxim partit, diumenge a les 19:00, lliga,  Barça-Mallorca.

1 comentari:

Albert ha dit...

Serà el rosari de Berdyev? En realitat, el Barça va disposar d'alguna ocasió clara per marcar. Així doncs, tot i que el Rubin va defensar bé, no es pot dir que la seva defensa fos absolutament impenetrable.
Adéu!