dimecres, 15 de setembre del 2010

Recuperant les sensacions


El Barça ja s'ha estrenat en aquesta edició de la Champions League, ho ha fet golejant al Panathinaikos grec per un contundent 5-1. Després del mal resultat i mala imatge del Barça contra l'Hèrcules, l'onze ideal de Guardiola va deixar les coses al seu lloc donant bones sensacions davant la seva afició. A la primer part, el Barça va sortir amb ganes de posar fil a l'agulla però una esporàdica ocasió del Panathinaikos amb errada d'Abidal inclosa, va provocar la sorpresa de tothom amb el gol dels visitants. Però no haver temps ni per lamentar-se que Messi ja empatava el partit. Poca estona després, Villa marcava el gol que avançava el marcador després d'un còrner. Abans de la mitja part, Messi va seguir amb el seu recital completant una gran jugada combinatòria amb Xavi i Pedro i, de pas, gol que encarrilava el partit. A la segona part, el partit es va relaxar i les jugades i ocasions pel Barça eren constants i després d'errar quantitat d'ocasions (entre elles, un penal fallat sorprenentment per Messi), van arribar un parell de gols més per tancar la golejada, un de Pedro després d'una gran acció de Messi i l'últim d'Alves de cap a assistència de l'argentí (5-1).

El Barça ha començat la Champions de la millor manera, golejant al teoricament millor rival  del grup. Messi ha demostrat novament que és el millor del món marcant dos gols i participant en gairebé totes les accions i superant a Rivaldo en el rècord de jugadors blaugranes marcant més gols a la Copa d'Europa. És veritat que el rival era de baixa qualitat però l'onze de gala va fer la feina de la millor manera, tot això cal dir que van errar numeroses ocasions que no es poden desaprofitar en altres partits més trascendentals.

La jornada de Champions va deixar les sorpreses dels l'empats de Manchester United i Inter en els seus respectius partits. El València va retornar a la competició europea després d'anys, golejant al Bursasport turc per 0-4. Avui, Reial Madrid-Ajax sense Luis Suárez.

Pròxim partit, diumenge al Calderón torna la lliga, partit difícil, Atlètic de Madrid-Barça.

Vídeo del partit

1 comentari:

Albert ha dit...

Sort que el Barça va saber reaccionar ràpid. Però el gol dels grecs ens va demostrar que no ens podem adormir en defensa i que no podem perdonar en atac.
Adéu!