dijous, 23 de setembre del 2010

Sense lluir, sense Messi

Primer partit de lliga sense Leo Messi, jornada intersetmanal en què el Barça necessitava la primera victòria lliguera al Camp Nou per seguir l'estela dels líders. El Barça amb alguns suplents (Keita i Milito) va aconseguir la victòria per la mínima davant un Sporting de Gijón que sortia a jugar amb poquíssimes motivacions. Durant la primera part, el Barça va sortir dominant amb claredat tenint la possessió de la pilota, però tampoc forçant la màquina per aconseguir avançar-se en el marcador. No va ser fins a principis de la segona part que Villa va aconseguir batre al seu equip de l'ànima. Un solitari gol i gràcies. El Barça va intentar eixamplar diferències, però entre que els defenses sportinguistes estaven atents i que la davantera blaugrana no tenia el dia, el marcador no es va moure. Al final encara vam patir amb alguna acció dels asturians, 1-0 i tres punts més. L'àrbitre va estar correcte i atent.

Villa i Bojan van fallar molt i no van donar la talla davant l'absència de Messi. Al mig del camp no va haver-hi gaire feina i a la defensa encara menys. Per cert, Puyol va retirar-se tocat.

Victòria aburrida que compten amb tres punts més, de moment tercers per darrere del R.Madrid jugant malament i València.

Dissabte a les 22:00, prova difícil a San Mamés, Athletic de Bilbao-Barça.

Vídeo del partit

Pd: Ja tenim els 16ens de final de la Copa del Rei, tocarà anar fins a Ceuta, tenim mala sort fins i tot en això, ben lluny (Kazan, Ceuta, etc)