diumenge, 24 d’octubre del 2010

Decideix Messi

El Barça va aconseguir una victòria fàcil a la Romareda, on el cuer, va ser incapaç de crear-li perill al conjunt de Pep Guardiola. Amb dos gols del millor del món, en va haver-hi prou per sumar els tres punts. El Barça va sortir dominant la pilota però li costava crear ocasions clares sobre la porteria de Doblas. A sobre, Busquets perdia pilotes al mig del camp que van estar a punt de costar un ensurt. Després d'errar ocasions (Alves i Villa), Messi va avançar el Barça al marcador al minut 42, després d'una gran passada de Villa. A la segona part, el Barça havia de sentenciar, però sabem que aquesta temporada li costa fer-ho. Tenia un punt a favor, després de que Ponzio fos expulsat per agredir a Alves (el brasiler hi va posar més pa que formatge).  Novament Messi va aconseguir el gol de la tranquil·litat, al minut 65. El Barça no va fer un gran partit i no va exhibir-se davant un rival feble i va demostrar que no està fi del tot. El més important, els tres punts (0-2). L'àrbitre Pérez Lasa no va fer gaires amics per terres aragoneses. 

Villa va trobar-se de nou amb els pals i la mala sort, va fer de gran passador però no va aconseguir marcar. Busquets va estar bastant imprecís i la defensa no va tenir gaire feina. Keita va fer un bon partit com ja comença a estar acostumat, al contrari d'Alves, que va estar fora de lloc. Messi, el millor.

El Barça va guanyar sense lluir. El contrari que Reial Madrid, que va golejar al  Racing de l'amic Portugal per 6-1, amb quatre gols de Cristiano Ronaldo. La veritat és que l'equip de Mourinho està en bon estat de forma, però els rival que l'hi ha tocat, són d'un nivell baix. Ja trobaran alguna dificultat més endavant.

Pròxim partit, dimarts hi ha l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei amb molts suplents i joves del filial, Ceuta-Barça.


Pd: En la fórmula 1, Fernando Alonso se li posa de cara el mundial a falta de dues curses. Al Gran Premi de Corea, Alonso ha gunayat sota la pluja i els Red Bull no han ni acabat.

1 comentari:

Albert ha dit...

Esperem que Villa vegi porteria aviat. Tot i que mentre el Barça guanyi, que marqui qui sigui.

Va ser curiós que el Madrid i el Barça s'intercanviessin els papers.
Adéu!