divendres, 15 d’octubre del 2010

"Que no nos embauquen"

Segueix la guerra oberta entre Laporta i Rosell. Demà hi ha l'assemblea de compromissaris en la qual es posa a debat l'economia del club. La junta de Laporta va sortir  de can Barça amb uns resultats econòmics excel·lents segons ells. En canvi, Rosell diu tot el contrari i afirma que el deute és immens. De ben segur que tots dos hi posen cullerada, però la poca confiança que dóna Laporta després d'aquests últims anys, em fan decantar més cap a la possibilitat del deute. Cada soci s'ha de fer la seva pròpia opinió respecte els diferents discursos entre Laporta i Rosell perquè de vegades s'ha de dubtar de si algú dels dos diu la veritat. La Due Diligence ha de servir per alguna cosa i el fet que hagi estat realitzada per una empresa externa al club fa creure més amb l'endeutament del club. Ahir Laporta s'intentava defensar de les acusacions rebudes dient que estava segur que ell havia fet una feina excel·lent i havia deixat un superhàvit de 11 milions. Però en cap moment es va poder fonementar cap cosa, només pretenia que ens creguéssim la seva paraula i la dels seus amics Sala Martín i Joan Olivé. A l'espera del que es decideixi demà a l'assemblea de compromissaris, els números de la junta de Laporta hauria de ser revisats i de pas, que poguéssim saber que diu la famosa Due Dilingence. A l'econonia de can Barça hi tenim un bon problema.

Ahir, la junta de Rosell també va aprovar el fet de no acceptar més socis pel club. Em sembla una mesura raonable, hi ha molts socis per mases pocs seients. Hi ha molts socis que no poden assistir al Camp Nou i perquè aquest nombre no vagi en augment s'ha de tallar la possibilitat de fer-se socis. Tot i això, permeten fer-se socis a menors de 14 anys, familiars de 1er o 2n grau i ex socis. Qui volia ser soci ha tingut temps suficient per ser-ho, ser del Barça és un sentiment que s'ha de sentir des de petit i no ha de depèndre dels resultats de l'equip.

1 comentari:

david ha dit...

Hola Oriol,

Me pongo en contacto contigo para ofrecer propuesta de colaboración:

En breve pondremos en marcha una nueva versión de FC BARCELONA NOTICIAS, aprovechando el cambio de diseño queremos potenciar la sección de bloggers del barça. La idea es que los bloggers seleccionados puedan aprovechar las miles de visitas recibidas para dar a conocer sus artículos.

Solicito autorización para publicar integramente los artículos de http://areablaugrana-gabriela.blogspot.com/ en FC BARCELONA NOTICIAS, acompañado de firma del autor y enlace a tú blog.

Esperamos tú respuesta

David
FC BARCELONA NOTICIAS