dijous, 17 de febrer del 2011

Patinada injustificable

El Barça va perdre anit l'anada dels vuitens de final de la Champions League a l'Emitares Stadium de Londres, on l'Arsenal d'Arsène Wenger va guanyar per 2-1. Mirat fredament no és tan mal resultat, la remuntada és assequible. Però després de veure com va anar el partit d'ahir, sembla impossible que el partit acabés com va acabar. El Barça sortia amb l'onze de "gala", ja que Maxwell entrava en lloc de Puyol. Semblava que el Barça seria el rei del partit després de conèixer que l'Arsenal jugaria obert i atacant. Durant el primers minuts, les errades del Barça, les aprofitava l'Arsenal per fer-se amb la pilota i crear perill a prop de Valdés. De mica en mica, el Barça es va anar asserenent i la possessió ja era per l'equip de Pep Guardiola, que va marcar un gol important al minut 26, quan Villa endosava la pilota al fons de la porteria. Ocasions constants de l'equip blaugrana que per mala punteria o desencert de l'àrbitre no acabaven en gol. 0-1 a la mitja part, era bo però s'havia de rematar. A la segona part, el Barça va sortir dominant però una mica més adormit, semblava que no tinguéssin intenció de tancar el partit i ho van pagar ven car. Després de la marxa de Villa i l'entrada d'Arshavin per part dels londinencs, el Barça va agafar un empanada de pocs minuts que li van costar el partit. Primer, al minut 77 el letal Van Persie deixava en ridícul a Valdés i pocs minuts després, Arshavin donava el gol de la victòria pels gunners. El Barça s'havia adormit, l'Arsenal havia estat letal però la gran culpa la tenien els blaugranes que després de fallar un munt d'ocasions, va pagar cara la seva innocència de cara a porteria. 2-1 i a remuntar.

Quan Messi no està fi les coses no pinten gaire bé. Villa havia fet bona feina però va ser el sacrificat. Valdés es va menjar el primer gol. Maxwell va fer un paper horrible, feble en defensa i gens atrevit en atac (quants cops va centrar?). L'onze de gala li va massa gran, al contrari que Abidal, que va estar pletòric un dia més.

En futbol passen aquestes coses i si ha de passar que sigui ara. Tocarà patir i remuntar amb l'estil que es va aplicar contra l'Inter. Si ells marquen aquí ho tindrem fotut, però en aquest equip s'hi ha de confiar. A Madrid ja se sent parlar d'un equip en crisi que porta dos partits sense guanyar. S'acosta la part important de la batalla.

Pròxim partit, diumenge a les 21:00 al Camp Nou, lliga, Barça-Athletic de Bilbao.