dilluns, 21 de febrer del 2011

Que no dubtin del líder

El Barça es va imposar a l'Athletic Club de Bilbao en un bon partit de futbol celebrat al Camp Nou. Amb dues relliscades consecutives, el Barça havia d'esvair els dubtes i, més o menys, ho van complir. Amb Valdés lesionat i un Maxwell desencertat últimament, Guardiola va apostar per Pinto i Busquets en els llocs corresponents. El Barça va sortir amb les idees clares i va sortir a menjar-se els lleons. Al minut 3, Villa ja avançava al Barça després d'una passada d'Alves. Que el gol arribés tant d'hora, va descol·locar als vascos. Tota la primera part va ser de domini blaugrana i les ocasions eren constants per rematar el partit. Però el Barça ja el coneixem, li agrada patir com el dia de l'Arsenal i així va ser. Només començar la segon part, un clar penal de Busquets, el va transformar Iraola sense miraments tot i els enganys de Pinto. Ja tornàvem a estar com el principi, tan esforç per res i enpenedits per haver fallat ocasions. L'Athletic es veia amb opcions però el Barça era qui aportava les ocasions, fins que el millor del món, tot i que ahir no va estar fi, va tancar el partit i va donar els tres punts al Barça (2-1).  L'arbitratge més aviat dolent. El primer gol del Barça era en fora de joc i Messi va rebre un clar penal a la segona part.

Ho va arreglar Messi, que després d'uns dies espessos va tornar a augmentar-li la moral. Pinto va complir amb la seva feina i Iniesta va estar brillant al segon temps. Villa està enratxat.

El líder segueix a cinc punts i ara un setmana que anirà bé per descansar. El tram de febrer està sent dur i difícil per l'equip de Guardiola, esperem que tornin al màxim nivell.

Pròxim partit, dissabte a les 20:00, lliga a les Balears, Mallorca-Barça. I el Madrid a jugar Champions a Lyon. No hi tinc gaires esperances.