dilluns, 14 de març del 2011

Per això serveix tenir un marge

El Barça va empatar al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla, en un partit en que l'equip de Guardiola va merèixer més però no va saber aplicar-ho. La primera part va ser un festival blaugrana, domini absolut, possessió altíssima, varies ocasions i l'afició sevillista xiulant al seu equip. Al minut 30, Bojan, que havia sortit pel lesionat Pedro, va marcar el gol de l'equip visitant, un gol merescut. A més, havia marcat un jugador necessitat de gols com és el de Linyola. La primera part acabava amb victòria per la mínima, però es veia el Barça molt més superior i que tenia el partit encarrilat. Però, quan menys s'esperava el gol del Sevilla, va arribar. No havia creat perill en cap moment i empatava el partit. Tot i això, el Barça no havia de decaure i va lluitar per aconseguir el gol de la victòria. Messi i Iniesta entre d'altres van tenir clares ocasions per marcar, però va haver mala sort. Fins i tot, en algun contraatac del Sevilla, podrien haver donat algun ensurt, però Valdés i la mala sort seva, ens van salvar. 1-1 i àrbitre lamentable que es va menjar un penal a Bojan i va anul·lar un golàs de falta del millor del món, per una falta inexistent de Busquets a la barrera. Sembla que el discurs del rei Florentino i les queixes de Mournho, feien efecte sobre els àrbitres. Empat previsible en un camp complicat.

El mig del camp del Barça es va anar apagant a mida que avançava el partit. Messi es va moure molt i Villa no se'l va veure. El millor, el gol que anima a Bojan.

Precisament serveix per això tenir punts de marge respecte el segon classificat. Ahir era previsible que hi hagués una punxada i va passar. No es va sentenciar la lliga i s'haurà de suar de valent. Atenció amb Vila-real abans del Bernabéu. Com va dir Guardiola, el Madrid té molts poders en tot els sentits, però vull veure com els blancs guanyen a camp com San Mamés.

Pròxim partit, dissabte a les 20:00, lliga al Camp Nou, Barça-Getafe.