diumenge, 3 d’abril del 2011

Pas ferm cap a la lliga

Ahir vam viure una garn jornada de futbol pels culers, el Reial Madrid queia sorprenentment al Bernabéu davant l'Sporting de l'amic Preciado i a la nit, un solitari gol de Piqué i un partit treballat van donar tres punts al Barça que li donen gairebé la lliga a falta de vuit jornades. Guardiola va treure un equip amb circumstàncies a causa del munt de baixes que tenia. Thiago, Afellay, Adriano i Keita tenien una prova de foc al Madrigal, la veritat és que tots la van aprovar amb bona nota. El partit va començar amb un domini de joc i pilota aclaparador pel conjunt blaugrana, però les ocasions més clares eren pel submarí que van tenir oportunitats per avançar-se al marcador però un porteràs com Valdés va salvar-les.  El partit es va  anar gestionant com a domini del Barça, s'acostaven a la porteria de López però no creaven oportunitats de gol. A la davantera faltava Messi i Pedro, això també es notava. A la segona part, Messi va sortir al camp i va donar vida a l'atac blaugrana fins que al minut 68, a sortida d'un còrner, Piqué baixava la pilota amb el pit i se la col·locava davant del porter contrari per disparar un bon xut per l'esquadra. S'havia fet el que calia i el Vila-real, excepte un ocasió claríssima que va salvar un altre cop Valdés, havia baixat els braços. Victòria per la mínima molt valuosa, 0-1 i la lliga al sac.

Bon partit de tot l'equip, especialment de Valdés, Adriano i Mascherano. Thiago va donar detalls de qualitat.  Villa no se'l va veure de nou. Piqué golejador amb celebració especial.

Això ja està fet, a vuit punts de marge a falta de vuit jornades, això no se'ns pot escapar. Quan al Madrid encara ha d'anar a camps difícils com a València, Vila-real, Sevilla o Athletic Club de Bilbao i rebre al Barça, ahir va perdre l'últim partit teòricament fàcil. Al Bernabéu potser no hi haurà gaire cosa a decidir. Gràcies a Preciado.

Pròxim partit, dimecres a les 20:45, Champions League al Camp Nou, toca tenir una bona renda de gols en l'anada dels quarts de final, Barça-Shaktar Donestk.

1 comentari:

Albert ha dit...

Això és molt difícil que se'ns escapi!
Molt gran Valdés.
Adéu!