divendres, 12 de desembre del 2008

El Fenomen Abadía

La prova més clara de l' èxit del blogs es quan un professor retirat de l'IESE de 75 anys ha explicat des del seu blog de manera planera de qué va això de la crisi econòmica.

Leopoldo Abadía va tractar d'explicar en el seu blog sota el nom de la crisi ninja els mecanismes de l'actual crisi econòmica sense cap tipus de paraula tècnica ni anglicisme, tant de moda en aquest sector, que s'explica tot perqué ningu entengui res. El fenomen va començar de manera lenta al principi de aquest any 2008 i de mica en mica ha anat funcionant el boca orella.

Avui, el professor Abadía que a banda de explicar-ho tot de manera planera també ho explica de manera divertida i amb un somriure a la boca i aixi o fa més fàcil, escriu articles a la premsa de manera regular (cada dimarts a Cotizalia) i, el més sorprenent, és que les grans universitats espanyoles es barallen perque faci conferències, coloquis i xerrades, tothom pendent del que diu. Fins i tot, va obrir la fira Borsadiner a Barcelona ara fa poques setmanes o aquesta mateixa setmana va asistir a l'Universitat Internacional de Catalunya.

Han d'estar molt malament les universitats i diferents organismes económics per convidar a Abadía i escoltar-lo, senyal que no hi ha cap referència, ni expert econòmic, que sàpiga cap on anem ni que es mereixi ser reconegut com a tal.

Explicava l'altre dia al Club de TV3 que cada dia té confèrencies, entrevistes,etc. Avui, per exemple, era el protagonista a la contraportada de La Vanguardia

Enhorabona per els blogcaires i ho lamento pel experts, van perduts.

1 comentari:

Anònim ha dit...

gracias por sus enlaces me ayudan a complementar sus comentarios.