diumenge, 14 de desembre del 2008

Patint, però amb gols màgics


Vam haver de patir molt. Fins als últims 10 minuts, no van haver-hi els gols de Samuel Eto'o i Lionel Messi. El Barça no va estar tant fi a l'atac com altres dies. El Reial Madrid va venir a fer un mur darrere, a defensar i a fer moltes faltes, sense sortir gaire a l'atac. El Camp Nou estava ple a bassar, el problema va ser la cortina d'aigua que va caure durant tot el partit. L'arbitre, Medina Cantalejo, no va xiular moltes de les faltes que va fer el Madrid, sobretot a Messi.

Gudjohnsen, per mi, va estar molt fluix al mig del camp. Messi, no li sortien les jugades fantàstiques. Eto'o va fallar un penal, però ho va arreglar al final. Alves va corre molt. Valdés va estar esplèndid, fent parades. Guardiola va celebrar els gols i a la llotja hi havien personatges famosos de la política i l'espectacle.

L'important és que vam guanyar i estem ja a 12 punts del Madrid!!!!! Tot i que pensàvem que l'equip madrileny sortiria escaldat, "només" vam guanyar de dos gols. Aquesta lliga cada vegada fa més pudor a blaugrana, tot i que com diria Guardiola, encara queda molt de temps.

Aquesta setmana serveix per assaborir la victòria del clàssic, però el proper partit és contra el Vila-real, diumenge a les 19:00, al Madrigal.