diumenge, 22 de febrer del 2009

Derbi: entrebancada 2

Anit va haver sorpresa al Camp Nou, l'Espanyol va guanyar al Barça.
Gran part de culpa la va tenir l'arbitre Delgado Ferreiro, que a part d'inventar-se faltes també es va inventar una targeta vermella per Keita. A partir d'aquell moment ( minut 38) va començar a dominar l'Espanyol, més ben dit, el Barça no va poder jugar còmode, jugar com sap. A la segona part, una errada de Touré la va aprofitar De la Peña per marcar el seu primer gol en tota la temporada. Seguidament, una gran errada de Valdés, una passada equivocada la va tornar a aprofitar De la Peña per fer una vaselina i marcar el segon gol, s'havia de tornar a remontar. Però el problema és que ningú del Barça estava bé. Tot i això, va marcar Touré i va donar l'esperança, però amb el joc de l'equip va ser impossible. El que va marcar el partit va ser l'expulsió de Keita, l'arbitre es va carregar el partit (1-2). Al Camp Nou estava bastant ple, com en les grans ocasions, però es va quedar amb les ganes de fer els càntics contra els periquitos.

L'Espanyol que feia moltíssims partits que no guanyava, des de Tintín Márquez, ahir ens van guanyar, quina vergonya! Aquest pericos només s'esforcen quan els interessa. El cué va guanyar al Camp del líder, no havia passat mai!

Però bé, a mi el que em preocupa es que una cosa que es veia tant clara fa dues setmanes ara es veu dubtós, la lliga. Mentre el Madrid goleja amb ganes, nosaltres ja no som aquells de principis de temporada i esperem que l'equip es torni a aixecar ja que dels últims 6 punts possibles, només hem aconseguit 1 punt. Alerta!!!!!

No tinc res a dir sobre els jugadors del Barça, ja que no en va haver cap que estigués bé.

Per cert, una altra mala notícia, Éric Abidal, s'ha lesionat per 2 mesos, tenim a Silvinho i a Puyol, però ens hem de preocupar ara que venen partits complicats?

Pròxim partit, dimarts torna la Champions, anada dels vuitens de final, Olimpique de Lió-Barça.