dissabte, 21 de febrer del 2009

Derbi calent


Mentres a la llotja els presidents es tiren els plats pel cap, al terreny de joc el Barça i l'Espanyol jugaran l'últim derbi d'aquesta temporada.
Evidentment, el Barça és favorit i a més juga a casa. Líder contra cué, no cal dir res més.
L'Espanyol no ha sabut enllestir la feina abans i ara està en ple Tour-Malet, si aquest equip vol quedar-se a primera divisió, s'ho haurà de guanyar.Jo no veig que tinguin intenció d'esforçar-se, però bé ara tenen a Tamudo. A més Pochettino ja porta més partits sense guanyar que Mané.

Així doncs, que el president Sánchez Llibre deixi de remenar les ferides del passat, com és el famós fitxatge de Saviola i que es concentrin en el present que ja tenen prou feina. Ara això si, de vegades al senyor Laporta se li va l'olla i fa declaracions com les d'ahir. Avui els dos presidents es veuen forçats a dinar junts, ja que Pasqual Maragall promocionarà la seva associació en contra de l'alzheimer.

A can Barça, les úniques preocupacions són que Iniesta s'ha lesionat dues setmanes i que si Puyol jugarà el derbi de o no. Messi jugarà de titular i s'espera que el Camp Nou estigui ple, perquè hi ha gent que vol revenja d'aquell gol de Tamudo fa dues temporades que ens va fer perdre la lliga, no vull ser dolent, però avui hi haran crits com: A segunda!!!!!

Que guanyi el millor (el Barça) i que hi hagi fair-play. Bon derbi!