diumenge, 15 de febrer del 2009

Entrebancada

S'ha acabat el record. El Barça només va poder empatar contra el Betis al Ruiz de Lopera.
Quan vaig veure l'alineació que va treure Guardiola, ja vaig dir que allò pintava malament. El pitjor els centrals, Cáceres i Piqué no van estar acertats i els jugadors del Betis podien rematar tranquil·lament. Al mig del Camp, i vaig trobar afaltar a Touré, com a pivot. Al davant, Eto'o era l'únic davanter correcte, no jugava ni Henry ni Messi, l'acompanyaven al davant Hleb i Iniesta.

Tot això va fer que en 25 minuts ens marquessin 2 gols. El Barça va fer mala primera part, però a la segona, va anar a buscar el partit, la remontada.
Primer, abans del descans, Eto'o va xutar un penal (que no ho era) i el va fallar però va marcar amb el refús del porter Ricardo. A la segona part, el camerunés en una jugada amb sort, va marcar l'empat, el Betis estava mort. Però Messi, va sortir al rescat però no va poder donar el triomf. Entre la mala sort blaugrana i les grans intervencions de Ricardo van impedir la victòria culé (2-2), empat amb bon gust.

Bon partit d'Iniesta que va fer genialitats com a extrem esquerra. Hleb, com sempre va fer-ho malament. Henry, no li sortien les centrades i com ja ens té acostumats, va fer mal partit. Valdés va fer grans aturades que van evitar més gols bètics. Xavi no ho va fer pas malament. Abidal va fer algunes pentinades cap a Valdés que ens vam espantar. Els centrals van estar horribles.

Hem donat una sorpresa i avui si guanya el Madrid es creuran que poden atrapant-se. Era impossible seguir aquell ritme de victòries. A mi hem va agradar el caracter de l'equip perquè mai es va donar per vençut i va anar a guanyar el partit als últims minuts.

Pròxim partit, dissabte a les 20:00, derbi al Camp Nou, Barça-Espanyol