diumenge, 1 de febrer del 2009

Messi, what else?

Avui, una altra remontada. Messi és el més desequilibran del Barça, i si no fós perquè ha sortit a la segona part, el partit hauria acabat malament. Primera part, avorrida, sense xuts ni ocasions per ningú. A la segona part, el Racing de Santander marca d'un penal clar que havia provocat Márquez, però Messi, ha sortit a desencallar el partit, amb grans gols, un d'ells el gol 5.000 del Barça en la historia de la lliga. L'arbitre Fernández Borbalán ha expulsat per doble targeta groga als dos centrals del Barça, Márquez i Piqué. A més a Alves li han mostrat la cinquena groga, diumenge que ve ens falta defensa. Per cert, Zigic, no ha donat tants maldecaps a la defensa blaugrana.

En general, no ha estat un bon partit del Barça, perquè només s'ha depengut de Messi.
Busquets, havia de defensar a la torre de Zigic, li ha costat. Henry, ha estat lamentable, no li sortia res bé. Eto'o no ha tingut oportunitats.

Així doncs, ja hi estem acostumats, o es goleja o es remonta, però sempre participa el millor jugador del món, Lionel Messi. A Madrid, amb la victòria anit de l'equip merengón, avui ja es fregaven les mans amb la relliscada del líder, però el Barça segueix endavant, per molts partits que estigui jugant. Barça, líder indiscutible.

Pròxim partit, dijous a les 21:30, anada de les semifinals de la Copa, Barça-Mallorca (cué de la lliga).