divendres, 6 de febrer del 2009

Eliminatòria sentenciada (?)

El Barça va guanyar sense brillar davant d'un Mallorca en hores baixes. Tot i que l'equip balear havia dit que estan més pendents de la lliga, ahir van lluitar i fins i tot als primers minuts van poder marcar. Pel Barça, Bojan sempre marca en Copa, però el porter suplent del Mallorca, Lux, que no va fer mal partit, li va impedir. Una centrada del de Linyola, va fer que el francès Thierry Henry, que va tenir alguns detalls de qualitat, marqués de cap. A la segona part, Márquez, ens va recordar a Ronaldinho al xutar una impecable xut de falta, que van entrar al fons de la xarxa. En general, partit espès i es nota que en l'últim mes hem jugat dos partits per setmana i els jugadors estan cansats (2-0).

No van jugar les estrelles blaugranes. Márquez, va fer bastants errades. Silvinho va jugar de lateral. Hleb, com sempre té qualitat però és lent. Al mig del camp, Touré també va fer algunes errades. Iniesta i Gudjohnsen, no s'havien trobat gaires vegades jugant junts a la mateixa posició del mig del camp, no ho van fer malament.

Això, de jugar tres competicions porta maldecaps, la tornada és d'aquí un mes, en mig de partits de Champions. Així doncs hem fet bé de deixar més o menys la eliminatoria sentenciada. A dos passes de guanyar la Copa del Rei.

Pròxim partit, diumenge a les 19:00, segueix la lliga, Barça-Sporting de Gijón.