dilluns, 9 de febrer del 2009

Seguim endavant


Ahir a la tarda el Barça no va estar brillant com altres jornades, però la baixa qualitat del rival, va fer que es pogués guanyar amb facilitat. Amb dos gols d'Eto'o, un d'ells de contraactac i un gol d'Alves, fent un xut potent, en va haver prou, això sí, l'Sporting va marcar un gol després d'una errada defensiva del Barça (3-1). Aclaparador domini blaugrana. Va existir més les individualita-ts que el joc en equip. El Camp Nou estava bastant ple.

Alves, com sempre va estar fi per la banda. Messi va sortir a la segona part i va intentar les seves genialitats. Abidal, no li surten les centrades des de l'esquerra. Henry, va fer una gran passada al primer gol d'Eto'o. Iniesta, va lluir més que Xavi al mig del camp. Busquets, va fer faltes i en va rebre. Puyol, tornava d'una lesió i ho va fer bé però ha tingut una nova petita lesió. Cáceres, es va estrenar com a titular a la lliga. Valdés, no va tenir feina.

Per molt que el Real Madrid guanyi els seus partits (per la mínima), si el Barça cumpleix amb el seu deure, aquesta lliga la guanyarem. El Madrid és l'únic rival, ja que equips com el Sevilla i el Vàlencia es van desinflant.

Pròxim partit, dissabte a les 20:00, des d'el Ruiz de Lopera, Betis-Barça. Entre mig, hi han seleccions.

1 comentari:

Anònim ha dit...

oriol ara en serio. el teu blog es una curradaaa!

oriol te queremoss...lerelerelee
oriol te querrmosss! i mucho muñekoooh!
no teenfadis que en el fons tagrada que et comenti:D